Βίκτορ Γουενμπανιάμα: «Το παιχνίδι μου μοιάζει με αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κέβιν Ντουράντ»

Βίκτορ Γουενμπανιάμα: «Το παιχνίδι μου μοιάζει με αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κέβιν Ντουράντ»

bet365

Ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα αναμένεται να φτάσει ως το Νο1 του Draft, αλλά μέχρι τότε θα αναρωτιούνται άπαντες με ποιον παίκτη μοιάζει στο παρκέ. Ο ίδιος πάντως έχει την απάντηση, Αντετοκούνμπο και Ντουράντ!

Ο Βίκτορ Γουενμπανιάμα είναι ένας εκ των παικτών που σηκώνει συζήτηση γύρω από το όνομά του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πιθανό Νο1 του Draft για το 2023 ρωτήθηκε με ποιους παίκτες μοιάζει στον τρόπο παιχνιδιού και η απάντηση ήταν αφοπλιστική.

«Αν είναι να διαλέξω δύο με τους οποίους μοιάζει το παιχνίδι μου, θα πω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κέβιν Ντουράντ, που είναι και οι αγαπημένοι μου. Με τον Γκομπέρ μοιάζουμε πιο πολύ στην άμυνα. Θέλω να γίνω ο καλύτερος όλων σε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού» αναφέρει ο Γουενμπανιάμα.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 6.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ στην EuroLeague με τη φανέλα της Βιλερμπάν, ενώ από φέτος θα τον βλέπουμε με τη φανέλα της Μετροπολιτάν.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα