Μονακό - Στρασμπούργκ 77-65: Έκαναν «σεφτέ» στο Γαλλικό πρωτάθλημα οι «Μονεγάσκοι»

Κορκμαζ

bet365

Την πρώτη της νίκη στο Γαλλικό πρωτάθλημα πέτυχε η Μονακό εντός έδρας επί της Στρασμπουργκ με σκορ 77-65 έχοντας σε εξαιρετικό απόγευμα τον Έλι Οκόμπο που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους.

Η Μονακό στη πρεμιέρα της στο Γαλλικό πρωτάθλημα είχε ηττηθεί εκτός έδρας από την Σεντ Κεντέν και τα περιθώρια στένεψαν απότομα για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς. Στη δεύτερη αγωνιστική οι «Μονεγάσκοι» υποδέχθηκαν την Στρασμπουργκ της οποίας και επιβλήθηκαν με σκορ 77-65 και «ανέβασαν» το ρεκόρ τους σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στη Μονακό στο πρώτο ημίχρονο, όταν και οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ τους σκορ 40-35. Παρόλο που η ομάδα του Πριγκιπάτου ήταν εξαιρετικά άστοχη από τη γραμμή του τριπόντου (19%) και στερήθηκε τις υπηρεσίες των Μάικ Τζέιμς και Νικ Καλάθη, έβγαλε αντίδραση και τελικά έφτασε άνετα στην επικράτηση με σκορ 77-65.

Πλέον η Μονακό στρέφει την προσοχή της στη πρεμιέρα της Euroleague και στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (3/10 - 20:00).

Κορυφαίος για την Μονακό ήταν ο Έλι Οκόμπο που πέτυχε 16 πόντους. Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε 13 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 3 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 35-40, 55-52, 77-65

μονακο

@Photo credits: twitter/monaco

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα