Μπουργκ - Βιλερμπάν 85-94: Δύσκολη «απόδραση» δια χειρός Ντε Κολό (vid)

Μπουργκ - Βιλερμπάν 85-94: Δύσκολη «απόδραση» δια χειρός Ντε Κολό (vid)

Ντε Κολό

bet365

Η Βιλερμπάν «απέδρασε» από την δύσκολη έδρα της Μπουργκ με σκορ 94-85 και έκανε το 2/2 στην αρχή του Γαλλικού πρωταθλήματος, με την ομάδα της Λυών πλέον να στρέφει το ενδιαφέρον της στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη πρεμιέρα της Euroleague.

Η ομάδα της Βιλερμπάν, παρότι δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πάρει το «ροζ φύλλο αγώνα» κόντρα στην Μπουργκ, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 94-85, κάνοντας παράλληλα το 2/2 στην έναρξη του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση της ομάδας της Λυών έπαιξε η κυριαρχία στους «αιθέρες» καθώς οι φιλοξενούμενοι «μάζεψαν» 43 ριμπάουντ έναντι μόλις 26 των γηπεδούχων. Η επόμενη υποχρέωση της Βιλερμπάν είναι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στην «ουδέτερη» Σερβία (3/10-22:00), στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague.

Κορυφαίος για την Βιλερμπάν ήταν ο Νάντο Ντε Κολό που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, 4 ασίστ, 2 ριμπάουντ και οδήγησε έτσι την ομάδα του στη νίκη σε μια απαιτητική έδρα.

Τα δεκάλεπτα: 21-32, 45-49, 64-72, 85-94

βιλεμρπαν

@Photo credits: twiter/asvel

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα