Μάλκοβιτς: Μπαίνει στο γαλλικό Hall of Fame για το Κύπελλο Πρωταθλητριών με τη Λιμόζ!

Μάλκοβιτς: Μπαίνει στο γαλλικό Hall of Fame για το Κύπελλο Πρωταθλητριών με τη Λιμόζ!

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λιμόζ το 1993 στο ΣΕΦ, θα μπει στο Hall of Fame του γαλλικού μπάσκετ όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 14/10 από την Ακαδημία Γαλλικού Μπάσκετ στο Παρίσι.

Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς συνδύασε την παρουσία του στην άκρη του πάγκου της Λιμόζ στις αρχές των 90s με τη μεγαλύτερη επιτυχία του κλαμπ στο Final Four που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 1993, κατακτώντας το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ο βετεράνος κόουτς και νυν πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σερβίας πανηγύρισε επίσης δύο πρωταθλήματα (1992/93, 1993/94) και ισάριθμα Κύπελλα με τη Λιμόζ (1993/94, 1993/95). Επίσης αναδείχτηκε Προπονητής της Χρονιάς στη Γαλλία δύο φορές, το 1993 και το 1994.

Πλέον είναι έτοιμος να εισαχθεί στο Hall of Fame του γαλλικού μπάσκετ όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία Γαλλικού Μπάσκετ που εδρεύει στο Παρίσι. Ο Μάλκοβιτς εργάστηκε στη Λιμόζ την περίοδο 1992-95 πριν αναλάβει τον Παναθηναϊκό και η τελετή εισαγωγής του στο γαλλικό HoF θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα