Γερμανία: «Γκέλες» για τις Μπάγερν και Άλμπα με «κάτω τα χέρια»

2

bet365

Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου γνώρισαν αμφότερες την ήττα από Λούντβισμπουργκ και Αμβούργο αντίστοιχα, παρουσιάζοντας μάλιστα κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η Άλμπα Βερολίνου τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην ομάδα του Αμβούργου, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 97-80 και ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης και με ιδανική κυκλοφορία της μπάλας «υποχρέωσαν» την Άλμπα σε αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Γερμανίας.

Κορυφαίος για την ομάδα του Αμβούργου ήταν ο Μπρέι Άιβι που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους, 6 ριμπαόυντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Για την Άλμπα ξεχώρισε ο Κχαλίφα Κουμάντζε που πέτυχε 11 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 48-44, 70-69, 97-80

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο Γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από την «μαχητική» Λούντβιγκσμπουργκ με σκορ 78-70 και το ρεκόρ της «υποχώρησε» σε 1-1. Οι Βαυαροί δεν ξεκίνησαν τον αγώνα με τον καλύτερο τρόπο και βρέθηκαν να ακολουθούν στο σκορ από νωρίς. Τα πολλά λάθη της Μπάγερν δεν της επέτρεψαν να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μονάχου να γνωρίσει την ήττα και να πληρώνει τα 20 λάθη στα οποία υπέπεσε, σε αντίθεση με τα μόλις 8 των γηπεδούχων.

Ο Νίελς Γκιφάι ξεχώρισε για την Μπάγερν ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 42-35, 59-54, 78-70

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα