Γκέτινγκεν - Μπάγερν Μονάχου 81-95: Έρχεται στο ΟΑΚΑ σε καλό... φεγγάρι

Γκέτινγκεν - Μπάγερν Μονάχου 81-95: Έρχεται στο ΟΑΚΑ σε καλό... φεγγάρι

Newsroom
Ο Αντρέας Ομπστ υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην Μπάγερν

bet365

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα Γερμανίας σημείωσε η Μπάγερν (95-81 την Γκέτινγκεν), που ετοιμάζεται για το ταξίδι της στην Αθήνα και το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Λίγες ημέρες πριν η Μπάγερν Μονάχου (3-1) κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα έκανε εύκολο το απόγευμά της σε ένα ημίχρονο, επικρατώντας της Γκέτινγκεν (0-3) με 95-81.

Οι Βαυαροί μπορεί να άργησαν να... καθαρίσουν το παιχνίδι, όμως οι 31 πόντοι που πέτυχαν στο τρίτο δεκάλεπτο άνοιξαν τον δρόμο. Ο Κάρσεν Έντουαρντς πέτυχε 21 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Χέρμπερτ, που είδε τον Γουάιλερ Μπαμπ να πετυχαίνει 14 και τον Φόιγκντμαν να πιάνει το double double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ παραλίγο να γράψει τριπλές φιγούρες, έχοντας παράλληλα και 8 ασίστ. Από την πλευρά τον ηττημένων ο Κόλιν Βελπ πέτυχε 20 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Με την επόμενη υποχρέωση της Μπάγερν να είναι φυσικά απέναντι στον Παναθηναϊκό (10/10 - 21:15), σε ένα παιχνίδι που περιμένουν με ανυπομονησία οι φίλοι των «πρασίνων», αφού θα μπουν για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 45-43, 62-74, 81-95

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα