Σιντέινικς - Μπάγερν 79-75: Το «πάλεψε» για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε πριν τον Ολυμπιακό

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Κάρσεν Έντουαρντς της Μπάγερν

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε από τη Σιντέινικς με 79-75 και πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα της Euroleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στην 5η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενήθηκε από την Σιντέινικς, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν τελικά να πάρουν μία σπουδαία νίκη επί των «Βαυαρών» με 79-75.

Πρώτος σκόρερ μάλιστα για τους γηπεδούχους αναδείχθηκε ο Ταϊρόν Μπρέουερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Έσπερο Λαμίας και τον Πανερυθραϊκό, έχοντας 22 πόντους.

Από την πλευρά της Μπάγερν ξεχώρισε ο Βάιλερ Μπαμπ με 19 πόντους, ο Κάρσον Έντουαρντς ακολούθησε στους 13, ο Ντέβιν Μπούκερ έφτασε τους 12 ενώ ο Γιοχάνς Βόιτμαν είχε 10.

Πλέον η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ ετοιμάζεται για την 5η αγωνιστική της Euroleague όπου θα υποδεχτεί την Παρασκευή (25/10, 21:45) τον Ολυμπιακό.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 40:35, 59-55, 79-75

Τα στατιστικά της Μπάγερν Μονάχου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα