Γιασικεβίτσιους: «Τρέμω περιμένοντας κλήση από τον γιατρό της ομάδας»

Γιασικεβίτσιους: «Τρέμω περιμένοντας κλήση από τον γιατρό της ομάδας»

Γιασικεβίτσιους: «Τρέμω περιμένοντας κλήση από τον γιατρό της ομάδας»

bet365

Οι τραυματισμοί των Χίγκινς, Βέσελι και Αμπρίνες στο clasico κόντρα στη Ρεάλ έχουν κάνει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει και των play-offs της EuroLeague.

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Liga Endesa, πιάνοντας έτσι την Μπασκόνια στην κορυφή, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει αρκετούς λόγους να ανησυχεί.

Για την ακρίβεια τρεις πολύ σημαντικούς, αφού από το clasico είδε τους Χίγκινς, Βέσελι, Αμπρίνες να αποχωρούν κατά σειρά με προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση, ο δεύτερος στο γόνατο και ο Αμπρίνες στο πόδι, κάνοντας έτσι τον Σάρας να... τρέμει όπως είπε τα δυσάρεστα νέα.

«Ήταν μεγάλη νίκη για τον τρόπο που έγινε, αλλά ανησυχούμε για τους τραυματίες. Οι οπαδοί πρέπει να πάνε σπίτι χαρούμενοι, οι παίκτες επίσης αλλά εγώ τρέμω περιμένοντας κλήση από τον γιατρό της ομάδας» σχολίασε σχετικά ο Γιασικεβίτσιους, που είναι λογικό να σκέφτεται τη Ζάλγκιρις και τα play-offs της EuroLeague που έρχονται.

Αργότερα σημείωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του είναι έτοιμη να παίξει τα μεγάλα παιχνίδια της σεζόν. «Παίζουμε καλά στα μεγάλα παιχνίδια για 2-3 μήνες. Μερικές φορές χάνουμε, όπως από τη Φενέρ και τον Ολυμπιακό αλλά είμαστε εκεί και διεκδικούμε με πραγματικές πιθανότητες αυτά τα παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα