Αγραβάνης: «Έκλεισε» στην Μπρέογκαν

Γιώργος Κούβαρης
Ο Αγραβάνης σκοράρει και ξεσπάει (vid)

bet365

Στην Ισπανία και στο πρωτάθλημα της ACB θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Αγραβάνης καθώς έκλεισε στην Μπρέογκαν.

Μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Αγραβάνης θα βρεθεί τη νέα σεζόν στην Liga Endesa. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο 28χρονος φόργουορντ που εκπροσωπείται, πλέον από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, «έκλεισε» στην Μπρέογκαν και θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αγραβάνης αγωνίστηκε πέρυσι σε 5 ματς της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό έχοντας κατά μέσο όρο 14 πόντους και 5.2 ριμπάουντ με 72% στα δίποντα και 44% στα τρίποντα και σε άλλα 10 ματς των play-offs με 5.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 70% στα δίποντα. Πριν μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, ο διεθνής φόργουορντ είχε βρεθεί στο Περιστέρι bwin με το οποίο μέτρησε αντίστοιχα 10.8 πόντους και 5.2 ριμπάουντ σε 8 παιχνίδια, σουτάροντας με 50% στα δίποντα, 27% στα τρίποντα και 59% στις βολές.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Αγραβάνης θα μεταβεί στην Ισπανία προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Κροάτη προπονητή, Βέλικο Μρσιτς, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Η Ισπανία και η Μπρεογκαν θα αποτελέσουν το δεύτερο σταθμό εκτός Ελλάδας στην καριέρα του, καθώς στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε για λίγο στην Ιταλία με τη φανέλα της Νάπολι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα