Αγραβάνης: Ο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε το Gazzetta για τη συμφωνία με Μπρεογκάν

Αγραβάνης

bet365

Ο ατζέντης του Δημήτρη Αγραβάνη, Μίσκο Ρανζάτοβιτς, επιβεβαίωσε το Gazzetta, το οποίο είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του Έλληνα φόργουορντ με την Μπρεογκάν.

Στην ACB για λογαριασμό της Μπρεογκάν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Αγραβάνης, με τους Ισπανούς να ανακοινώνουν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Έλληνα διεθνή.

Το Gazzetta είχε αποκαλύψει την είδηση για τη συμφωνία του 28χρονου διεθνούς φόργουορντ και λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον νέο ατζέντη του, Μίσκο Ρανζάτοβιτς.

Ο μεγαλοατζέντης, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ανακοίνωσε την μετακίνηση του Δημήτρη Αγραβάνη στην ισπανική ομάδα.

Το Tweet του Μίσκο Ρανζάτοβιτς

Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, η Μπρεογκάν μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την συμφωνία της με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Το Τweet της Μπρεογκάν

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα