Σίσκο: Τέλος το μπάσκετ στα 26 για τον συμπαίκτη του Αγραβάνη

Νίκος Καρφής
Σίσκο: Τέλος το μπάσκετ στα 26 για τον συμπαίκτη του Αγραβάνη

bet365

Ο Ζαν Μαρκ Σίσκο αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του στο μπάσκετ στα 26 του χρόνια.

Δεν συνεχίζει το μπάσκετ ο Ζαν Μαρκ Σίσκο. Ο παίκτης της Μπρεογάν αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους της μπασκετικής του σταδιοδρομιας μόλις στα 26 του χρόνια. Ο Σλοβένος point guard έπαιζε στη Μπάγερν από το 2019 μέχρι το φετινό καλοκαίρι, το οποίο μετακόμισε στη Μπρεογάν και είχε συμπαίκτη τον Δημήτρη Αγραβάνη.

«Προσπάθησα να βάλω την καριέρα μου σε τάξη μετά από μια σεζόν που ήμουν εκτός. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενα, άρα έπρεπε να πάρω μια δύσκολη απόφαση. Έπρεπε να σταματήσω την καριέρα μου στο μπάσκετ και να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου», έγραψε μεταξύ άλλων. Ευχαρίστησε την ομάδα και όλους τους οπαδούς και τους ανθρώπους για τη συμπαράσταση.

Στη Μπάγερν κέρδισε δύο κύπελλα Γερμανίας, ενώ στην καριέρα του στη Euroleague μέτρησε 4.3 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, σουτάροντας με 39.2% στο τρίποντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα