Μαρκ Γκασόλ: Επίσημο το «αντίο» του Ισπανού σέντερ

Ο Μαρκ Γκασόλ.

bet365

Ο Μαρκ Γκασόλ επισημοποίησε την απόφασή του να σταματήσει το μπασκετ σε ηλικία 39 ετών.

«Είναι ώρα να κάνω στην άκρη», διαπίστωσε ο Μαρκ Γκασόλ και ανακοίνωσε την απόσυρσή του. Ο Ισπανός σέντερ είχε φροντίσει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τις προθέσεις του πριν από μία ημέρα, με ένα βίντεο που... μαρτυρούσε την απόφασή του.

Ο Γκασόλ έδωσε συνέντευξη Τύπου όπου ανακοίνωσε την απόφασή του.

«Μετά από 20 χρόνια είναι καιρός να πω ευχαριστώ. Δεν θέλω να κρυφτώ. Ήθελα να το κάνω με το σωστό τρόπο, να πω την ιστορία μου με τον τρόπο που έδειξε το βίντεο», είπε ο Γκασόλ. Και πρόσθεσε: «Δεν με αγγίζει τώρα, είναι ώρα να κάνω στην άκρη και να περάσω σε άλλους όσα με έμαθε και μου έδωσε το μπάσκετ».

Ο 39χρονος αναδείχθηκε πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2018 με τους Ράπτορς, είναι τρεις φορές All Star, ενώ έχει κατακτήσει δύο ασημένια Ολυμπιακά μετάλλια (2008, 2012), δύο χρυσά σε Παγκόσμιο Κύπελλο (206, 2019), δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα σε EuroBasket.

@Photo credits: Mark Gasol X

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα