Βαλένθια: Ο Πέδρο Μαρτίνεθ επέστρεψε και επίσημα

Βαλένθια: Ο Πέδρο Μαρτίνεθ επέστρεψε και επίσημα

.

bet365

Η Βαλένθια επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος οδήγησε τους «πορτοκαλί» στην κατάκτηση της ισπανικής λίγκας το 2017 και επέστρεψε στο Fonteta έπειτα από επτά χρόνια.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άλεξ Μουμπρού, η Βαλένθια έκλεισε τη σεζόν με τον Τσάμπι Άλμπερτ στην άκρη του πάγκου και σήμερα (29/5) επισημοποίησε την επιστροφή του πολύπειρου Πέδρο Μαρτίνεθ για την αγωνιστική περίοδο 2024/25.

Ο Μαρτίνεθ οδήγησε τη Βαλένθια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2017. Τα τελευταία χρόνια δούλεψε στη Μανρέσα, οδηγώντας μάλιστα τους Καταλανούς στο φετινό Copa del Rey που διεξήχθη στη Μάλαγα.

Η Βαλένθια αποκλείστηκε στον α' γύρο των play off από τη Μούρθια ενώ το μέλλον της στη EuroLeague είναι αβέβαιο σύμφωνα με τις τελευταίες εξαγγελίες του CEO της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, Παούλιους Μοτιεγιούνας.

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα