Τζιρόνα: «Η ομάδα του Κατσικάρη πάει για το... κόλπο γκρόσο με Ρούμπιο»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ρίκι Ρούμπιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

bet365

Η Τζιρόνα φαίνεται πως θέλει να κάνει το «μπαμ» και να αποκτήσει τον Ρίκι Ρούμπιο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ισπανική ιστοσελίδα Sport.es, η Τζιρόνα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Ρίκι Ρούμπιο της Μπαρτσελόνα.

Ο 33χρονος Ισπανός γκαρντ, πριν από μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει ότι προβλήματα ψυχικής υγείας τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από το NBA, με τον ίδιο ωστόσο να επιστρέφει στη δράση για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα η καταλανική ομάδα τον απέκτησε και μαζί της έπαιξε ξανά στην Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο από 4,7 πόντους με 4,3 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη φαίνεται ότι θα κινηθεί για την απόκτηση του Ρούμπιο καθώς δεν έχουν υπάρξει ακόμα συζητήσεις για το μέλλον του στον καταλανικό σύλλογο.

Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει η καλή σχέση που έχει ο παίκτης με τον ισχυρό άνδρα της Τζιρόνα (ιδρυτής και πρόεδρος) Μαρκ Γκασόλ. Μάλιστα ο παλαίμαχος σέντερ είχε προσπαθήσει να τον πείσει όταν ακόμη ο Ρούμπιο βρισκόταν στο NBA, όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα