Μπαλτσερόφσκι: Οι Ισπανοί στέλνουν τον Πολωνό σέντερ στη Μάλαγα

Γιώργος Κούβαρης
Μπαλτσερόφσκι: Οι Ισπανοί στέλνουν τον Πολωνό σέντερ στη Μάλαγα

bet365

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα σύμφωνα με τα ίσα αναφέρουν οι Ισπανοί.

Ο Πολωνός σέντερ, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει μέρος στους τελικούς της φετινής Stoiximan Basket League από τη στιγμή που επιλέχθηκε από τον Εργκίν Αταμάν αντί του Λούκα Βιλντόζα ενόψει του Game 2 στο ΣΕΦ, φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή στην Ισπανία, αλλά αυτήν την φορά για λογαριασμό της Ουνικάχα Μάλαγα.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα από τη Μάλαγα! Συγκεκριμένα η «Malaga Hoy» κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ουνικάχα, η οποία αποκλείστηκε από τους τελικούς της ACB από την Μούρθια. Επιπλέον η «Diario Sur» κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και τον Μπαλτσερόφσκι να είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Κάτι που θα φανεί μετά το τέλος των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, ήτοι το αργότερο έως και το τέλος της επόμενης εβδομάδας εάν και εφόσον χρειαστούν πέντε ματς για να κριθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2024-25.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα