Μπανταλόνα: «Ψήνεται... η επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο»

Μπανταλόνα: «Ψήνεται... η επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο»

Ο Ρίκι Ρούμπιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Ρίκι Ρούμπιο εξετάζει τις επιλογές του για το μέλλον του, συζητώντας με τη Μπανταλόνα ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του Ρίκι Ρούμπιο καθώς ο ίδιος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μπανταλόνα αλλά παράλληλα, υπάρχει και η πιθανότητα να αποσυρθεί από το μπάσκετ.

Ο 33χρονος Ισπανός γκαρντ (1,88 μ.) είχε ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα τον Φεβρουάριο του 2024, λίγο μετά την αποχώρησή του από το NBA για λόγους ψυχικής υγείας. Ο ίδιος στο επίπεδο της Euroleague είχε κατά μέσο όρο από 4,7 πόντους με 3,2 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 17:17 λεπτά, με την καταλανική ομάδα ωστόσο να φαίνεται πως έχει ενημερώσει τον παίκτη ότι δεν θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν.

Ο Ρούμπιο αυτή τη στιγμή, όπως μεταφέρουν τα τοπικά μέσα, είχε κάνει μερικές πρώτες επαφές με την Τζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη, οι οποίες ωστόσο δεν «καρποφόρησαν» και δείχνει πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μπανταλόνα, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Παρόλα αυτά ωστόσο, ορατό είναι και το ενδεχόμενο ο έμπειρος γκαρντ, που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Τίμπεργουλβς, Τζαζ, Σανς και Καβαλίερς, να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ύστερα από 20 περίπου χρόνια στα παρκέ.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα