Χουέρτας: Θα παίζει μπάσκετ στην Τενερίφη ως τα 43 του!

Χουέρτας: Θα παίζει μπάσκετ στην Τενερίφη ως τα 43 του!

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας με τη φανέλα της Τενερίφη

bet365

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Τενερίφη ως τη σεζόν 2025-26, όταν και θα είναι πλέον 43 ετών!

Τι και αν βαδίζει στο 41ο έτος της ηλικίας του. Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας δεν έχει την παραμικρή σκέψη να αφήσει πίσω του το μπάσκετ και θα συνεχίσει να παίζει για την Τενερίφη. Μάλιστα η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για τα επόμενα δύο χρόνια, δεσμεύοντας έτσι τον Χουέρτας ως το 2026.

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ άλλωστε αποτελεί κομβικό παίκτη στις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, μεταξύ αυτών και την κατάκτηση του BCL το 2022. Έχοντας πατήσει το πόδι του στην ομάδα για πρώτη φορά το 2019, δέθηκε απόλυτα με την Τενερίφη και συνεχίζει να απολαμβάνει το μπάσκετ.

Άλλωστε τα νούμερά του δείχνουν πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όντας μάλιστα και ο MVP του περσινού BCL, με 10.5 πόντους, 7.3 ασίστ και 1.6 ριμπάουντ μέσο όρο.

@Photo credits: championsleague.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα