Μπανταλόνα: Με ρετρό φανέλες τη νέα σεζόν, τιμάει τα δύο σερί πρωταθλήματα στην ACB! (vid)

Μπανταλόνα: Με ρετρό φανέλες τη νέα σεζόν, τιμάει τα δύο σερί πρωταθλήματα στην ACB! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μπανταλόνα

bet365

Με vintage... διάθεση θα εμφανιστεί η Μπανταλόνα όσον αφορά τις φανέλες που επέλεξε να φοράει τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Τα «back to back» πρωταθλήματα τις σεζόν 1990-91 και 1991-92 αποτέλεσαν τη πηγή έμπνευσης στους ανθρώπους της Μπανταλόνα για τις νέες φανέλες τους.

Με τεχνικό ηγέτη τον θρυλικό Λόλο Σάινθ οι Καταλανοί είχαν φτάσει στην κατάκτηση δύο σερί πρωταθλημάτων, τα οποία έμελλε να ήταν και τα τελευταία τους έως και σήμερα. Οι φανέλες της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι πανομοιότυπες με αυτές που είχαν τιμήσει στις αρχές της δεκαετίας του '90 παίκτες όπως οι Τζόρντι Βιγιακάμπα, Χάρολντ Πρέσλι, Κορνίλιους Τόμπσον, Φεράν Μαρτίνεθ, Ράφα Γιοφρέσα και όλοι όσοι συνέθεσαν την εξαιρετική ομάδα της Μπανταλόνα με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Euroleague το 1994 στο Τελ Αβίβ.

Η διοίκηση της ομάδας παρουσίασε τις νέες φανέλες με τη μοναδική -ουσιαστική- διαφορά να αφορά τον κεντρικό χορηγό. Όπως όλοι γνωρίζουν στις αρχές της δεκαετίας του '90 κυριαρχούσε το «Μοντιγαλά» με την ομάδα να ήταν γνωστή τότε και ως Μοντιγαλά Μπανταλόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα