Κίλιαν Τίλι: Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στα παρκέ για λογαριασμό της Μάλαγα

Κίλιαν Τίλι: Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στα παρκέ για λογαριασμό της Μάλαγα

Newsroom
O Κιλλιάν Τιλί στην Μάλαγα

bet365

Ο Κίλιαν Τίλι (26 ετών, 2.06 μέτρα) συμφώνησε με την Μάλαγα για τον επόμενο ένα χρόνο, βάζοντας τέλος στην δίχρονη απουσία του από τα γήπεδα λόγω τραυματισμού.

Κάτοικος Ισπανίας για λογαριασμό της Μάλαγα είναι και επίσημα ο Κίλιαν Τίλι (26 ετών, 2.06 μέτρα) ο οποίος, μετά από 2 χρόνια υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο διαρκείας ενός έτους με τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Τίλι ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς θα ξαναφορέσει τα μπασκετικά του παπούτσια μετά από δύο σεζόν. Την σεζόν 2020-2022 φόρεσε την φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις ενώ έπαιξε και στην G-League για λογαριασμό των Μέμφις Χάστλ. Στο φετινό Summer League του NBA αγωνίστηκε με την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς με τους οποίους πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, σε πέντε αγώνες μέτρησε 8.4 πόντους και 3.8 ριμπάουντ, κατά μέσο όρο, σε 17.6 λεπτά εντός παρκέ.

Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ σε 54 παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του NBA είχε, κατά μέσο όρο, 3.2 πόντους και 1.6 ριμπάουντ σε περίπου 12 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κίλιαν Τίλι είναι αδερφός του Κίμ Τίλι, ο οποίος την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στην χώρα μας με την φανέλα του Ολυμπιακού ενώ το 2021 βρέθηκε στην Ρόδο για λογαριασμό του Κολοσσού του οποίου την φανέλα φόρεσε για ένα χρόνο.

@Photo credits: Twitter/UnicajaCB

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα