Λαπροβίτολα για τον ημιτελικό του Supercopa: «Μόνο καλό θα μας κάνει το ματς με τη Ρεάλ»

Λαπροβίτολα για τον ημιτελικό του Supercopa: «Μόνο καλό θα μας κάνει το ματς με τη Ρεάλ»

Newsroom
Λαπροβίτολα

bet365

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες στον ημιτελικό του Supercop στη Μούρθια, με τον Νίκολας Λαπροβίτολα να εξηγεί ότι μόνο καλό θα κάνει αυτό το ματς στις δύο ομάδες.

Στην αφετηρία της προετοιμασίας μπήκαν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μάλιστα θα διασταυρώσουν από νωρίς τα ξίφη τους στο πρώτο «classico» για τον ημιτελικό του Supecopa στις 21 Σεπτεμβρίου στη Μούρθια, κάτι που... αρέσει πολύ στον Νίκολας Λαπροβίτολα.

«Είναι καλό για εμάς να έχουμε έναν τόσο δυνατό αγώνα με μια ομάδα όπως η Ρεάλ. Πρέπει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι σε σχέση με την περασμένη σεζόν και γι' αυτό ξεκινάμε με πολύ ενθουσιασμό» ανέφερε ο Αργεντινός πλέι μέικερ και συνέχισε:

«Το να αγωνίζεσαι στην Μπαρτσελόνα, αυτομάτως θέλεις πολλά από την πρώτη μέρα. Υπάρχει πολύ καλή ενέργεια στην ομάδα. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε προπόνηση και να ξεκινήσουμε με το δεξί» ήταν τα λόγια του «Λάπρο» στην «Marca».

Το πρόγραμμα του Supercopa στη Μούρθια

21 Σεπτεμβρίου

  • 19:30 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
  • 22:30 Μούρθια - Μάλαγα

22 Σεπτεμβρίου

  • 21:00 Τελικός
@Photo credits: Euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα