Τζιρόνα - Μπαρτσελόνα 72-64: Ο Κατσικάρης πήρε φιλική νίκη απέναντι στον Πενιαρόγια

Δημήτρης Οικονόμου
ο φώτης Κατσικάρης στον πάγκο της Τζιρόνα

bet365

Μπαρτσελόνα και Τζιρόνα προετοιμάζονται στην Κίνα, ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη να παίρνει φιλική νίκη με 72-64.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κίνα αλλά αυτήν τη φορά γνώρισε την ήττα από την Τζιρόνα του Φώτη Κατσικάρη, σε φιλικό προετοιμασίας με 72-64.

Οι Καταλανοί μπορεί να προηγήθηκαν με 10-21 στο δεκάλεπτο, αλλά η κατάσταση άλλαξε άρδην από εκείνο το σημείο και έπειτα. Με την Τζιρόνα να ανατρέπει την κατάσταση και να παίρνει τελικά τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους Καταλανούς ήταν ο Κέβιν Πάντερ με 13 πόντους, όσους σκόραρε και ο Τζάστιν Άντερσον. Ενώ διψήφιος έκλεισε το ματς και ένα ακόμα απόκτημα του καλοκαιριού, ο Γιουσουφά Φαλ με 10 πόντους.

Για την ομάδα του Κατσικάρη από την άλλη πλευρά, ο Ντούρχαμ σκόραρε 17 και ήταν πρώτος σκόρερ, με τον Σέρχι Μαρτίνεθ να ακολουθεί έχοντας 12.

Τα δεκάλεπτα: 10-21, 33-37, 55-48, 72-64

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα