Μπαλτσερόφσκι: Παρουσιάστηκε από τη Μάλαγα

Γιώργος Κούβαρης
Μπαλτσερόφσκι

bet365

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι παρουσιάστηκε επίσημα από τη Μάλαγα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό AKTOR κα στη περσινή σεζόν.

Ο Πολωνός σέντερ αποτέλεσε παρελθόν από τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας επιστρέφοντας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ουνικάχα Μάλαγα παρουσίασε και επίσημα τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό αλλά και στο σοβαρό ενδεχόμενο που υπήρχε να παρέμενε στην ελληνική ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Έμαθα ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις. Μερικές φορές συμβαίνει να πας σε μια ομάδα όπου υπάρχει ταλέντο και καλοί παίκτες. Ο προπονητής πρέπει να επιλέξει τις καλύτερες επιλογές και εκείνη την εποχή υπήρχαν καλύτεροι παίκτες από εμένα στην ομάδα» ανέφερε ο Μπαλτσερόφσκι και συνέχισε: «Πρέπει να είσαι ψυχικά δυνατός και μερικές φορές πρέπει να αναζητήσεις ένα πολύ καλύτερο μέρος για τον εαυτό σου όπου οι άνθρωποι σε πιστεύουν περισσότερο. Πάνω από όλα, είναι θέμα να ανακτήσω την αυτοπεποίθηση και να βρω λεπτά συμμετοχής Θα είμαι πολύ καλός εδώ».

Στην παρουσίασή του αποκάλυψε ότι θα φοράει το αγαπημένο του «2» και εξήγησε ότι ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό: «Στην αρχή του καλοκαιριού ήμουν με το ένα πόδι στη Μάλαγα αλλά ο Παναθηναϊκός απέρριψε την αποχώρησή μου για λόγους μη εύρεσης άλλου σέντερ ή άλλων συνθηκών. Ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω τη δεύτερη χρονιά στην Αθήνα, αλλά υπέγραψαν άλλο σέντερ. Οπότε είχα πάλι την επιλογή να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Μου άναψαν το πράσινο φως, μίλησα ξανά με την Ουνικάχα και ήταν πολύ εύκολη η απόφασή μου να έρθω στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα