Μπαρτσελόνα: Από νωρίς στα... βαθιά οι Καταλανοί

Μπαρτσελόνα: Από νωρίς στα... βαθιά οι Καταλανοί

Newsroom
Ο Πενιαρόγια μετά το Ολυμπιακός Μπασκόνια

bet365

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για τα συνεχόμενα παιχνίδια της Καταλανικής λίγκας και του ισπανικού Super Cup, μπαίνοντας από την αρχή της σεζόν στα... βαθιά.

Μετά την προετοιμασία στην Κίνα, η Μπαρτσελόνα πέφτει στα βαθιά. Ξεκινώντας από νωρίς δύο εβδομάδες αναζήτησης των πρώτων τίτλων της σεζόν. Με την λίγκα της Καταλονίας να αλλάζει από φέτος μορφή, ένεκα των ομάδων που βρίσκονται στη Liga Endesa.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει για τον Α' όμιλο την Ανδόρα (Πέμπτη 12/9) και την Τζιρόνα (13/9), ενώ στον απέναντι όμιλο βρίσκονται οι Μπανταλόνα, Μανρέσα και τη Γέιδα. Μάλιστα ο τελικός γίνεται την Κυριακή (15/9) και αν η Μπαρτσελόνα προκριθεί, που είναι πιθανό, θα δώσει τρία ματς σε τέσσερις μέρες.

Ενώ θυμίζουμε πως ακολουθεί και το Super Cup την ερχόμενη εβδομάδα, με την ομάδα του Πενιαρόγια να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στον ημιτελικό και τον νέο κόουτς της να ετοιμάζεται για το πρώτο του clasico.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα