Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 89-83: Κυρίαρχη στο Super Cup, προκρίθηκε με σπουδαίο Καμπάτσο

Newsroom
Φακούντο Καμπάτσο

bet365

Με έναν εκπληκτικό Φακούντο Καμπάτσο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 89-83 της Μπαρτσελόνα και πήρε την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Super Cup.

Είναι η διοργάνωση στην οποία κυριαρχεί η Ρεάλ και το απέδειξε άλλη μια φορά, στον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν των Καταλανών με 89-83, παρόλο που οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες στους 80 πόντους με ένα καλάθι του Σατοράνσκι.

Η Ρεάλ είχε σε μεγάλο βράδυ τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος με τους 18 του πόντους και τις 6 ασίστ, έκρινε την αναμέτρηση. Στους 12 σταμάτησε ο Χεζόνια, ενώ από 11 είχαν οι Μούσα, Ταβάρες και 10 ο Αμπάλδε.

Για την Μπαρτσελόνα το πάλεψε ο εκπληκτικός Τζαμπάρι Πάρκερ με 17 πόντους, ενώ και ο Μπριθουέλα που είχε 4/8 τρίποντα και έμεινε στους 14. Η Ρεάλ πλέον περιμένει τον νικητή του παιχνιδιού της Μούρθια με τη Μάλαγα για να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 41-42, 67-61, 89-83

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα