Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα 80-90: «Ξέρανε» τη... βασίλισσα και «σήκωσε» το Ισπανικό Super Cup (vid)

Μάλαγα Ρεάλ

bet365

Η Μάλαγα «ξέρανε» τη Ρεάλ Μαδρίτης και μαζί όλη την Ευρώπη καθώς νίκησε τη «βασίλισσα» στον τελικό του Ισπανικού σούπερ καπ με σκορ 90-80, χωρίς μάλιστα να αντιμετωπίσει μεγάλη αντίσταση.

Η Μάλαγα ήταν η μεγάλη νικήτρια του Ισπανικού Super Cup, παρότι παρατάχθηκε στο παρκέ στη πόλη της Μούρθια ως «αουτσάιντερ» κόντρα στην «φιναλίστ» Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ιμπόν Ναβάρο έχει ξεκινήσει με «κομμένα τα φρένα» τη σεζόν, καθώς μετά το διηπειρωτικό, πρόσθεσε ακόμα μια κούπα στη συλλογή της, δημιουργώντας παράλληλα... θόρυβο. Οι «πρωταθλητές κόσμου» οδηγούσαν από νωρίς τη κούρσα του αγώνα και διαχειρίστηκαν το προβάδισμα μέχρι τέλους με σχετική άνεση.

Παρά τις κάποιες εκλάμψεις της Ρεάλ, η Μάλαγα έφτασε στη νίκη με σκορ 90-80 και σήκωσε το Ισπανικό Super Cup μπροστά σε 7400 θεατές.

Κορυφαίος για την Μάλαγα και του αγώνα ήταν ο Καμ Τέιλορ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για την Ρεάλ ξεχώρισε ο Φακούντο Καμπάτσο που πέτυχε 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-32, 45-49, 63-68, 80-90

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΜΑΛΑΓΑ

μαλαγα

@Photo credits: twitter/malaga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα