Πρωτόγνωρες εικόνες στην Ισπανία: Έσταζε ολόκληρο το γήπεδο στο Μπρεογάν - Τενερίφη (vids)

Πρωτόγνωρες εικόνες στην Ισπανία: Έσταζε ολόκληρο το γήπεδο στο Μπρεογάν - Τενερίφη (vids)

Newsroom
breogan

bet365

Διακοπή σημειώθηκε στο παιχνίδι της Liga Endesa ανάμεσα στην Μπρεογάν και την Τενερίφη με την οροφή του γηπέδου να στάζει σε διάφορα σημεία.

Συμβαίνουν ακόμα και στις... καλύτερες οικογένειες, ακόμα και αν μιλάμε για την κατά τεκμήριο κορυφαία λίγκα της Ευρώπης. Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπρεογάν και την Τενερίφη για την αγωνιστική της Liga Endesa διεκόπη κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου καθώς το γήπεδο ήταν πλέον ακατάλληλο για τη συνέχιση της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική πόλη Λούγο πλήττεται από κακοκαιρία με αποτέλεσμα η οροφή του «Pazo dos Deportes» να στάζει σε διάφορα σημεία και να γεμίζει νερά το παρκέ, θέτοντάς το πλέον ακατάλληλο.

Διάφοροι άνθρωποι της ασφάλειας και του γηπέδου έχουν πάρει παρκετέζες και πετσέτες προκειμένου να μαζέψουν τα νερά, ενώ στην προσπάθεια συμμετείχαν ακόμα και παίκτες, σε μια εικόνα που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει στα κορυφαία γήπεδα της Ισπανίας.

@Photo credits: Printscreen / @millangomez / X

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα