Ρεάλ Μαδρίτης: Κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 20 χρόνων!

Ρεάλ Μαδρίτης: Κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 20 χρόνων!

Γιάννης Σταυρουλάκης
2

bet365

Η Ρεάλ στρέφεται στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague και το 1-2 στην ισπανική λίγκα συνιστά το χειρότερο ξεκίνημα των Μαδριλένων στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2003/04!

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τις υποχρεώσεις της στην ισπανική λίγκα ήταν η ήττα από την Μπιλμπάο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της regular season.

Βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, η ομάδα του Τσους Ματέο ξεκίνησε τη σεζόν 2024/25 με τέσσερις ήττες σε επτά επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (Supercopa, Liga Endesa, EuroLeague) ενώ ο Μάριο Χεζόνια δεν δίστασε να ασκήσει δημόσια κριτική στον προπονητή του για τις επιλογές του στο ματς με τους Βάσκους!

Η «Βασίλισσα» έπεσε στο 1-2 και συνεχίζει από τη 10η θέση της κατάταξης στην Ισπανία πριν από την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague και τις αναμετρήσεις με την Μπασκόνια (15/10, εκτός) και τον Παναθηναϊκό (17/10, εντός).

Όπως μάλιστα αναφέρει η Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 20 χρόνων στην Ισπανία! Η τελευταία φορά που οι Blancos μέτρησαν δύο ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές ήταν τη σεζόν 2003/04, όταν στο ρόστερ δέσποζαν οι Αλμπέρτο Ερέρος, Άλεξ Μουμπρού, Κασπάρς Καμπάλα και Αλφόνσο Ρέγιες.

@Photo credits: acb Photo / S. Gordon

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα