Πρωτάθλημα Ισπανίας: Ένας Ρογκαβόπουλος δεν «έφερε την άνοιξη» στη Μπασκόνια, παραμένει στα χαμηλά η ομάδα του Κατσικάρη

Ρογκαβοπουλος

bet365

Η Μπασκόνια γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Μπανταλόνα παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Νίκου Ρογκαβόπουλου, ενώ η Χιρόνα του Φώτη Κατσικάρη υπέστη μια ακόμα ήττα στην έδρα της που την κρατάει στα χαμηλά της βαθμολογίας του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Σε παιχνίδια για την πέμπτη αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος, η Μπασκόνια «έπεσε θύμα έκπληξης» γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Μπανταλόνα με σκορ 82-79 και «υποχώρησε» στο 2-3, παρά τον εξαιρετικό Νίκο Ρογκαβόπουλο.

Παράλληλα, η Χιρόνα του Φώτη Κατσικάρη γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Μούρθια με σκορ 82-75 και παρέμεινε «εγκλωβισμένη» στον «πυθμένα» του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 1-4.

Η ομάδα από τη χώρα των Βάσκων, υποδέχτηκε τη μαχητική Μπανταλόνα και τα βρήκε... σκούρα.

Με τον Χάουαρντ σε ρηχά νερά, οι γηπεδούχοι δεν αξιοποίησαν το καλό τους ξεκίνημα και παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Νίκου Ρογκαβόπουλου, τα ποσοστά ευστοχίας τους παρέμειναν χαμηλά και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή την οποία προσπάθησαν στο τέλος.

 

Επόμενος αντίπαλος για τη Μπασκόνια στη Euroleague είναι η Αρμάνι την οποία υποδέχεται στις 29/10.

Κορυφαίος για τους Βάσκους ήταν ο διεθνής φόργουορντ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ, ευστοχώντας στα τέσσερα από τα έξι τρίποντα που επιχείρησε.

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 47-47, 60-72, 79-82

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς που είχε επίσης ελληνικό ενδιαφέρον, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, η Χιρόνα, υποδέχθηκε τη Μούρθια έχοντας «την πλάτη στον τοίχο» μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών.

Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, με τη Μούρθια να βρίσκεται σε θέση «οδηγού» από νωρίς. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Χιρόνα έκανε το «ξέσπασμα» της με ένα επιμέρους 16-2 στα πρώτα πέντε λεπτά της περιόδου , το οποίο όμως δεν έφτασε και έτσι η ομάδα του Έλληνα τεχνικού ηττήθηκε με σκορ 82-75 ξαθ παρέμεινε τελευταία με απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ήττες.


Για τη Μούρθια ξεχώρισε ο Λούντβιχ Χόκασον που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 33-40, 50-60, 75-82

@Photo credits: twitter/baskonia

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα