Μακάμπι Ρισόν: Απέκτησε τον Ζακ Μπράιαντ που βγήκε MVP της Elite League

Ο Ζακ Μπράιαντ με τη φανέλα του Μίλωνα κόντρα στον Πανιώνιο

bet365

Η Μακάμπι Ρισόν ανακοίνωσε τον Ζακ Μπράιαντ, ο οποίος είχε αναδειχθεί σε MVP της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Elite League.

Ο Ζακ Μπράιαντ, πραγματοποίησε μία πολύ εντυπωσιακή σεζόν στην Elite League, αρχικά με τη φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου και στη συνέχεια με του Μίλωνα, φτάνοντας μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μακάμπι Ρισόν ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ (1,87 μ.) για την αγωνιστική περίοδο του 2024-25, ο οποίος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε μετρούσε κατά μέσο όρο από 18,3 πόντους με 2,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Ο ίδιος στο παρελθόν είχε περάσει μία διετία στον Ερμή Σχηματαρίου προτού τον αποκτήσει ο Μίλωνας, με τον οποίο κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Stoiximan Basket League, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης τελικά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι Ρισόν

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα