Μπάβερλι: Πάει για το «μπαμ» η Χάποελ Τελ Αβίβ!

Μπάβερλι: Πάει για το «μπαμ» η Χάποελ Τελ Αβίβ!

Newsroom
Πάτρικ Μπέβερλι

bet365

Σε «βόμβα» στοχεύει η Χάποελ Τελ Αβίβ καθώς θέλει να αποκτήσει τον Πάτρικ Μπέβερλι ο οποίος αγωνίστηκε στους Μιλγουόκι Μπακς.

Σε μια σπουδαία προσθήκη στοχεύει η Χάποελ του Στέφανου Δέδα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ ο Πάτρικ Μπέβερλι αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας από το Τελ Αβίβ!

O 36χρονος γκαρντ μοίρασε τη φετινή σεζόν μεταξύ των Σίξερς και των Μπακς έχοντας κατά μέσο όρο 6.2 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ, ενώ σούταρε με 49% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα.

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Μπέβερλι καθώς τον είχε παίκτη τη σεζόν 2011-12 στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και δη αμέσως μετά τη παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 666 ματς της κανονικής περιόδου (8.3π., 4.3 ριμπ., 3.4ασ.) και σε άλλα 71 των play off (8.2π., 4.3ριμπ., 2.9ασ.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα