Μπέβερλι: «Αν πέσουν βόμβες στο Ισραήλ, έφυγα!» (vid)

Μπέβερλι: «Αν πέσουν βόμβες στο Ισραήλ, έφυγα!» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πάτρικ Μπέβερλι

bet365

Ο Πάτρικ Μπέβερλι μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στη Χάποελ Τελ Αβίβ και έσπευσε να πει ότι η ασφάλεια έχει τον πρώτο ρολό, οπότε «αν πέσει βόμβα, έφυγα».

Αν μη τι άλλο προκάλεσε τεράστια αίσθηση η απόφαση του Πάτρικ Μπέβερλι να αφήσει το NBA προκειμένου να επιστρέψει για λογαριασμό της Χάποελ Τελ Αβίβ ύστερα από 12 χρόνια στην Ευρώπη.

Ο ίδιος είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος γι' αυτήν την απόφαση, περισσότερο για αγωνιστικούς λόγους καθώς όπως εξήγησε στο τελευταίο «Pat Bev Podcast» θέλει να είναι και πάλι πρωταγωνιστής σε μια ομάδα και όχι να έχει ιδιαίτερο και συγκεκριμένο ρόλο στο ΝΒΑ.

Βέβαια στάθηκε και στις πολλές ερωτήσεις που του έγιναν αναφορικά με την κατάσταση στο Ισραήλ. Αρχικά ο Μπέβερλι είπε ότι «ξέρεις πόσες ερωτήσεις μου κάνουν συνέχεια; Μου λενε 'γνωρίζεις ότι έχει πόλεμο εκεί;' Και λέω 'α εντάξει. Έχεις πάει εκεί και ξέρεις; Το έχεις δει με τα μάτια σου ή απλά λες ότι ακους στην τηλεόραση; Ξαφνικά έχουν γίνει όλοι ρεπόρτερ του CNN!»

Και συνέχισε: «Μίλησα μ' έναν Αμερικανό που αγωνιζόταν εκεί αλλά τώρα δεν βρίσκεται στην ομάδα. Ξέρεις τι μου είπε; Ότι είναι παράδεισος! Πήγαινε έξι ώρες την ημέρα στην παραλία υπογραμμίζοντας ότι είχε μια πολύ καλή εμπειρία. Μου έλεγε ότι έπαιζε μπάσκετ στον παράδεισο!»

Πάντως ήταν ξεκάθαρος εάν και εφόσον «αγριέψουν» τα πράγματα ορμώμενος από μια πρόσφατη έκρηξη drone στα μέσα του περασμένου μήνα: «Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η ασφάλεια. Αν πέσει βόμβα, έφυγα!» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, ο οποίος κατέληξε: «Τα εντός έδρας ματς του Eurocup θα τα δίνουμε στην Βουλγαρία. Δεν θα παίζουμε στην έδρα μας.»

Δείτε το «Pat Bev Podcast»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα