Μακάμπι: Θα παίζει στο Βελιγράδι για τη EuroLeague όμως εξάντλησε τα εισιτήρια διαρκείας στο Ισραήλ!

Μακάμπι: Θα παίζει στο Βελιγράδι για τη EuroLeague όμως εξάντλησε τα εισιτήρια διαρκείας στο Ισραήλ!

Newsroom
Ο Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ

bet365

Η Μακάμπι θα δώσει στο Βελιγράδι τους εντός έδρας αγώνες της στη EuroLeague όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, η ομάδα του Όντεντ Κάτας... ξεπούλησε τα εισιτήρια διαρκείας στη Menorah Mivtakim Arena όπου θα αγωνίζεται στην ισραηλίτικη Winner League!

Η Μακάμπι είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί εκ νέου μακριά από το Τελ Αβίβ και θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το Aleksandar Nikolic Hall για τη σεζόν 2024/25 σε ό,τι αφορά τους αγώνες στη EuroLeague.

Η «ομάδα του λαού» μετακόμισε πέρσι στο Βελιγράδι αφού μαίνεται η εμπόλεμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή, με το κράτος του Ισραήλ να συνεχίζει τις επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας που έχουν ως αποτέλεσμα εκατόμβες νεκρών και χιλιάδες τραυματίες.

Σε κάθε περίπτωση, η Μακάμπι έχει διαθέσει 9.150 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που αφορούν τους αγώνες της ισραηλίτικης Winner League, αντιστοιχώντας στο 90% της χωρητικότητας της Menora Mivtacim Arena! Θυμίζουμε πως η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη στις 6 Σεπτεμβρίου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα