Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χάποελ Χολόν 82-75: Πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Ραμάτ Γκαν, προσεχή αντίπαλό της ΑΕΚ στη πρεμιέρα του BCL

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χάποελ Χολόν 82-75: Πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Ραμάτ Γκαν, προσεχή αντίπαλό της ΑΕΚ στη πρεμιέρα του BCL

Μακάμπι τελ αβιβ κοεν

bet365

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκρίθηκε με σχετική άνεση στον τελικό του Λιγκ Καπ του Ισραήλ επικρατώντας της Χάποελ Χολόν με σκορ, και θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο την Ραμάτ Γκαν, προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στη πρεμιέρα του BCL.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετώπισε την Χάποελ Χολόν στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και πήρε άνετη πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης στον οποίο θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, την ομάδα που θα βρει στον δρόμο της η ΑΕΚ, στη πρεμιέρα του BCL την προσεχή Τρίτη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ είχε τον αγώνα υπό τον έλεγχο της από την αρχή μέχρι το τέλος, κατεβάζοντας ρυθμούς όσο πλησίαζε το σφύριγμα της λήξης. Αισθητή διαφορά υπήρξε στη κυκλοφορία της μπάλας, καθώς η ομάδα του Όντετ Κάτας μοίρασε 21 ασίστ για 11 λάθη, τη στιγμή που η Χολόν μοίρασε 18 ασίστ για 13 λάθη αντίστοιχα.

Για την Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεχώρισε ο Τζέισελ Ριβέρο που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Για την Χάποελ Χολόν πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκους Μπίνγκχαμ που πέτυχε 24 πόντους, οι οποίοι όμως δεν στάθηκαν αρκετοί προκειμένου η ομάδα του να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 29-19, 15-18, 16-21

μακαμπι χολον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα