Μακάμπι Τελ Αβίβ - Νες Ζιόνα 85-81: Νίκη στη πρεμιέρα και τώρα... διαβολοβδομάδα

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Νες Ζιόνα 85-81: Νίκη στη πρεμιέρα και τώρα... διαβολοβδομάδα

Μακάμπι Τελ Αβίβ

bet365

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ επικρατώντας εντός έδρας της Νες Ζιόνα με σκορ 85-81 και πλέον η ομάδα του Οντέντ Κάτας στρέφει την προσοχή της στην απαιτητική εβδομάδα που ακολουθεί για τη Euroleague.

Ντεμπούτο με το «δεξί» έκανε η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ επικρατώντας εντός έδρας της Νες Ζιόνα με σκορ 85-81 και πλέον η «ομάδα του λαού» στρέφει την προσοχή της στη προσεχή «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρότι δεν κατάφερε να αποσπαστεί της αντιπάλου της σε κανένα σημείο του αγώνα, είχε υπό τον έλεγχο της την εξέλιξη του ματς, φτάνοντας τελικά στην επικράτηση με σκορ 85-81, με τον Όντεντ Κάτας ωστόσο να προβληματίζεται με τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας της ομάδας του.

Την ερχόμενη εβδομάδα για τη Euroelague, η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τις Εφές και Παρτίζαν την Τρίτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Λέβι Ράντολφ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους, τρία ριμπάουντ και δύο ασίστ.

 

Τα δεκάλεπτα: 30-18, 46-38, 60-60, 85-81

μακαμπι

@Photo credits: Twitter/Maccabi Tel Aviv

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα