Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γκιλμπόα Γκαλίλ 89-83: Έκανε το 2/2 στο Ισραήλ αλλά τραυματίστηκε ο Μπλατ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γκιλμπόα Γκαλίλ 89-83: Έκανε το 2/2 στο Ισραήλ αλλά τραυματίστηκε ο Μπλατ

Newsroom
Μπλατ

bet365

Το 2/2 έκανε στο πρωτάθλημα Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας της Γκιλμπόα Γκαλίλ (89-83) με τον Ταμίρ Μπλατ να κάνει άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση σε σκοράρισμα και δημιουργία αλλά να αποχωρεί στα μέσα της 3ης περιόδου.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Ισραήλ πανηγύρισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-0), που επικράτησε της Γκιλμπόα Γκαλίλ (1-2) με 89-83.

Με την ομάδα του Όντεντ Κάτας να έχει τέσσερις διψήφιους και τον Ταμίρ Μπλατ να συνεχίζει τα σπουδαία παιχνίδια του. Ο γκαρντ της Μακάμπι ολοκλήρωσε με 12 πόντους (3/4 3π.) και 7 ασίστ την αναμέτρηση, κάνοντας τους συμπαίκτες του χαρούμενους, αλλά αποχώρησε από το παρκέ τραυματίας στα μέσα της 3ης περιόδου.

Ο Λιβάι Ράντολφ με 17 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ της «ομάδας του Λαού», ενώ οι Ρομάν Σόρκιν και Τζέιλεν Χορντ ακολούθησαν, μετρώντας 15 και 14 αντίστοιχα. Με τον τελευταίο να... αγγίζει το double double, αφού μάζεψε και 9 ριμπάουντ. Δεν έπαιξαν οι Γκέιμπριελ, Γιοκουμπάιτις που είναι τραυματίες ενώ εκτός ήταν και ο Λι με τον Κάμπα.

Από πλευράς ηττημένων, ο Τζον Ντέιβις ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους.

 

Τα δεκάλεπτα: 26-25, 56-48, 74-67, 89-83

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα