Μπρίντιζι - Αρμάνι Μιλάνο 67-72: Με Μήτογλου πρώτο σκόρερ στον τελικό του Super Cup

Ευαγγελος Στελλάκης
Μπρίντιζι - Αρμάνι Μιλάνο 67-72: Με Μήτογλου πρώτο σκόρερ στον τελικό του Super Cup

bet365

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε τα εύκολα... δύσκολα απέναντι στην Μπρίντιζι, ωστόσο εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του ιταλικού Super Cup.

Το σύνολο του κόουτς Έτορε Μεσίνα, προεξέχοντος του Ντίνου Μήτογλου, απέκλεισε την Μπρίντιζι στον πρώτο ημιτελικό του Supercoppa και πλέον περιμένει να μάθει ποια εκ των Βίρτους Μπολόνια και Βενέτσια θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της Τρίτης (21/9).

Η Αρμάνι είχε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης με υπέρ της διαφορά 14 πόντων στην ανάπαυλα, όμως η Μπρίντιζι δεν τα παράτησε, γύρισε το ματς με εξαιρετική άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο (29-10 επί μέρους σκορ) και το μετέτρεψε σε πραγματικό ντέρμπι. Ωστόσο οι Λομβαρδοί ήταν πιο σοβαροί στο φινάλε και κατάφεραν να μη... στραβοπατήσουν.

Ο 25χρονος Έλληνας φόργουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 13 πόντους με 5/9 δίποντα και 3/3 βολές σε 21 λεπτά δράσης, ενώ είχε κι 7 ριμπάουντ συν μια ασίστ. Από 11 πόντους σημείωσαν οι Μέλι, Σιλντς και Χάινς έκαστος, ενώ 10 πρόσθεσε ο Ντιλέινι.

Από την άλλη, την κύρια επιθετική δραστηριότητα της Μπρίντιζι ανέλαβαν οι δύο Πέρκινς. Ο 26χρονος Τζος (πλειμέικερ) κι ο 25χρονος Νικ (πάουερ φόργουορντ) πέτυχαν από 16 πόντους, όμως η προσπάθεια του δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσουν την ομάδα τους στην έκπληξη.

 

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 27-41, 56-51, 67-72

@Photo credits: Olimpia Milano Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα