Αγραβάνης: Επίσημα στη Νάπολι ο Έλληνας φόργουορντ

Newsroom
Αγραβάνης: Επίσημα στη Νάπολι ο Έλληνας φόργουορντ

bet365

Η Νάπολι επισημοποίησε την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta που αποκάλυψε τη συμφωνία των Ιταλών με τον διεθνή φόργουορντ.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι που ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα πρώην φόργουορντ (2μ,.08, 1994) του Προμηθέα Πατρών, εξέλιξη για την οποία ενημέρωσε νωρίτερα το Gazzetta.

Πέρσι o Αγραβάνης σημείωσε 13.7 πόντους και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη regular season έχοντας 14.5 πόντους και 5.3 ριμπάουντ στα playoffs με τη φανέλα του Προμηθέα. Εξάλλου, θα μπορεί να αποχωρήσει από τη Νάπολι για ομάδα της EuroLeague ή του EuroCup αν προκύψει πρόταση στο μεσοδιάστημα.

O Αθλητικός Διευθυντής της Νάπολι, Αλεσάντρο Μπολονέζι ανέφερε έπειτα από την επισημοποίηση της συμφωνίας: «Λαμβάνοντας υπόψη τον σοβαρό τραυματισμό και το μεγάλο διάστημα αποθεραπείας του Εμιτ Γουίλιαμς, αποφασίσαμε να κινηθούμε στην αγορά και να υπογράψουμε έναν παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία όπως ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος μπορεί να μας δώσει μεγάλη δύναμη στο ξεκίνημα της σεζόν. Αναμένουμε την πλήρη ανάρρωση του Γουίλιαμς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα