Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο 75-86: Απόδραση και «break» για την ομάδα του Μεσίνα

Νέιπιερ

bet365

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε το break της έδρας στο Game 1 των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος κερδίζοντας μέσα στην Μπολόνια την Βίρτους με 86-75 στην παράταση!

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Αρμάνι Μιλάνο καθώς επικράτησε της Βίρτους εκτός έδρας με αποτέλεσμα να «κλέψει» το αβαντάζ και να αποκτήσει τον πρώτο λόγο έως το τέλος της διαδρομής!

Το ματς είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μισό η Βίρτους Μπολόνια είχε το πάνω χέρι και είχε βρεθεί να προηγείται με +8 πόντους στο ημίχρονο (33-25) αλλά στο στην 3η περίοδο δέχτηκε... περισσότερους πόντους απ' ότι συνολικά στο πρώτο μισό του αγώνα. Με το επιμέρους 29-15 του γ' δεκαλέπτου, η Αρμάνι άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα μετατρέποντας το παιχνίδι σε πραγματικό ντέρμπι έως το τέλος.

Ένα τρίποντο του Νέιπιερ στα 30'' πριν από το τέλος είχε φέρει το ματς στα ίσια (68-68) κα έκτοτε δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην πεντάλεπτη παράταση, εκεί όπου η Αρμάνι ήταν πολύ καλύτερη και με επιμέρους 18-7 έφτασε στη νίκη και στο «break» της έδρας.

Ο Σέιβον Σιλντς ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έχοντας 25 πόντους με 6/7 τρίποντα, ενώ ακολούθησε ο Σαμπάζ Νέιπιερ ο οποίος πρόσθεσε άλλους 21 πόντους με 4/7 τρίποντα. Για την Βίρτους Μπολόνια ο Σενγκέλια τελείωσε το ματς με 16 πόντους 8 ριμπάουντ, ενώ οι Μπελινέλι και Κορντινιέ πρόσθεσαν από 14 πόντους ο καθένας.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 33-25, 48-54, 68-68, 75-86.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα