Μπρέσια - Βίρτους 101-96: Πρώην παίκτης του Περιστερίου λύγισε την ομάδα της Μπολόνια

Γιώργος Κούβαρης
Κλάιμπερν

bet365

Η ελλιπέστατη Βίρτους Μπολόνια γνώρισε την ήττα από τη Μπρέσια στον τελικό του τουρνουά «Roberto Ferrari» με 101-96 στην παράταση.

Ο Λούκα Μπάνκι δεν μπορούσε να υπολογίζει σε έξι παίκτες ενόψει του αγώνα με τη Μπρέσια στην στην «PalaLeonessa».

Οι Μόργκαν, Μπελινέλι, Κορντινιέ, Γκρατζιούλις, Σενγκέλια και Κέικοκ είχαν τεθεί εκτός δράσης και κάπως έτσι η ομάδα της Μπολόνια δεν είχε τις λύσεις απέναντι στην οικοδέσποινα του τουρνουά «Roberto Ferrari». Αποτέλεσμα; Η ήττα με 101-96 στην παράταση και ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Εκείνος που έκανε τη ζημιά στην Βίρτους ήταν ένας πρώην παίκτης του Περιστερίου και πιο συγκεκριμένα ο Μίρο Μπίλαν, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους.

Για λογαριασμό της Βίρτους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γουίλ Κλάιμπερν με 18 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Τάκερ και Ζίζιτς οι οποίοι σημείωσαν από 15 και 14 πόντους αντίστοιχα. «Διψήφιοι» για την ομάδα της Μπολόνια ήταν επίσης οι Πολονάρα (13π.) και Χάκετ (11π.)

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 46-41, 69-63, 91-91 (κ.α.), 101-96 (παρ.)

@Photo credits: @VirtusSegafredo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα