Αρμάνι - Βίρτους 98-96: Κατέκτησε το Super Cup μετά από το «θρίλερ» που κρίθηκε στη παράταση

Μίροτιτς

bet365

Σε ένα ματς - «διαφήμιση» για το μπάσκετ, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε στη παράταση της Βίρτους Μπολόνια με σκορ 98-96 και κατέκτησε επεισοδιακά του Super Cup Ιταλίας.

Σε ένα παιχνίδι που πέρασε από... 40 κύματα, Μιλάνο και Μπολόνια «κονταροχτυπήθηκαν» φόντο το τρόπαιο του Ιταλικού Super Cup. Στον τελικό που φιλοξενήθηκε στη πόλη της Μπολόνια, η Βίρτους ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και μέχρι την διακοπή για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ήταν μπροστά στη κούρσα του σκορ με διψήφιες διαφορές.

Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα του Έτορε Μεσίνα εξαπέλυσε την αντεπίθεση της. Η ομάδα της Αρμάνι ήταν εξαιρετικά προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα και με «σεληνιασμένους» τους Νίμπο, Μπολμάρο και Μίροτιτς έφερε το ματς στα ίσα, οδηγώντας το σε μια... δραματική παράταση. Τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα απέκτησαν άγρια ομορφιά, με την ομάδα του Μιλάνου όμως να είναι πιο σταθερή στις αποφάσεις της και να επικρατεί τελικά με σκορ 98-96, με καλάθι στο τέλος.

Τα ριμπάουντ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, καθώς η Αρμάνι μάζεψε συνολικά 45, έναντι 32 της Μπολόνια.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι, Τζος Νίμπο, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Κορυφαίος για την Μπολόνια ήταν ο συνήθης ύποπτος Τορνίκε Σενγκέλια που πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 36-47, 64-69, 84-84(κδ), 98-96(π)

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

αρμανι

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

μπολονια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα