Τράπανι - Μπολόνια 88-89: Αγχωτική νίκη στη πρεμιέρα για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι

Μπολόνια Τράπανι

bet365

Στη πρεμιέρα του Ιταλικού πρωταθλήματος, η Μπολόνια επικράτησε εκτός έδρας της Τράπανι με επεισοδιακό τρόπο με σκορ 89-88 και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Πρεμιέρα με νίκη στο Ιταλικό πρωτάθλημα έκανε η ομάδα της Μπολόνια η οποία επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Τράπανι με σκορ 89-88 και πλέον στρέφει το βλέμμα της στην εντός έδρας πρεμιέρα της Euroleague (4/10 - 22:00) κόντρα στην Εφές.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ξεκίνησε υποδειγματικά την αναμέτρηση, όμως οι νεοφώτιστοι έβγαλαν αντίδραση και παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρέθηκαν να προηγούνται με έναν πόντο (84-83), δύο λεπτά πριν τη λήξη. Με μεγαλύτερη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες όμως η Μπολόνια «απέδρασε» από την έδρα της Τράπανι χωρίς να έχει απώλεια βαθμών.

Κορυφαίος στο ντεμπούτο του με την Μπολόνια ήταν ο Αϊζέια Κορντινιέ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Ο «γερόλυκος» του συλλόγου, Μάρκο Μπελινέλι πέτυχε αντίστοιχα 15 πόντους. Στο ντεμπούτο τους επίσης με την ομάδα του Ιταλικού Βορρά, ο Γουίλ Κλάιμπερν πέτυχε 8 πόντους, ενώ ο Άντε Ζίζιτς πρόσθεσε ακόμα 11.

Τα δεκάλεπτα: 25-29, 41-50, 61-69, 88-89

μπολονια

@Photo credits: twitter/SegafredoBologna

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα