Σκαφάτι - Αρμάνι 78-83: Ο Μπρουκς επανέφερε την... αρμονία

Σκαφάτι - Αρμάνι 78-83: Ο Μπρουκς επανέφερε την... αρμονία

μιροτιτς

bet365

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε εκτός έδρας της Σκαφάτι με σκορ 83-78 για την τέταρτη αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος, με πρωταγωνιστή τον Άρμονι Μπρουκς που πέτυχε 22 πόντους.

Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της στη φετινή Euroleague, όμως στο Ιταλικό πρωτάθλημα παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα αντιμετώπισε εκτός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος την Σκαφάτι, της οποίας και επικράτησε με σκορ 83-78.

Η ομάδα του Ιταλικού Βορρά μπορεί σε κάποια σημεία να αισθάνθηκε την πίεση των γηπεδούχων, όμως σε γενικές γραμμές επικράτησe άνετα, έχοντας σε πολύ καλό βράδυ τον Άρμονι Μπρουκς που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους.

Κομβικό στάθηκε το τρίτο δεκάλεπτο το οποίο «ανέβασε» την ομάδα του Μιλάνου στο 3-1 στο πρωτάθλημα και την προσεχή Πέμπτη αντιμετωπίζει εντός έδρας την Εφές για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 37-36, 55-62, 78-83

 

@Photo credits: eurokinissi, Στέφανος Ραπάνης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα