Νεβέζις - Λιετκαμπέλις 78 - 85: Ζορίστηκε πριν τον Άρη, η ομάδα του Καλαϊτζάκη

λιετκαμπελις

bet365

Η Λιετκαμπέλις επικράτησε εκτός έδρας της Νεβέζις με σκορ 85-78 και έκανε το 3/3 στο εγχώριο πρωτάθλημα, στρέφοντας πλέον το βλέμμα της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη την προσεχή Τρίτη (8/10).

Για την τρίτη αγωνιστική του Λιθουανικού πρωταθλήματος, η Λιετκαμπέλις φιλοξενήθηκε από την Νεβέζις της οποίας επικράτησε με σκορ 85-78, αντιμετωπίζοντας σθεναρή αντίσταση για τρία δεκάλεπτα.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου (62-58), με ένα επιμέρους 27-16 την τελευταία περίοδο ανέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στην επικράτηση με σκορ 85-78, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Παράλληλα, ο φόργουορντ της Λιετκαμπέλις, Γιώργος Καλαϊτζάκης, σε 20 λεπτά συμμετοχής πέτυχε εννιά πόντους, μοίρασε μια ασίστ και μάζεψε και δύο ριμπάουντ.

Η επόμενη επίσημη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, όταν και υποδέχεται τον Άρη για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup, με τις δύο ομάδες να αγνοούν τη χαρά της νίκης στη διοργάνωση μετά από δύο αγωνιστικές. Στο περσινό τους συναπάντημα στο Eurocup, Άρης και Λιετκαμπέλις είχαν μοιραστεί από μια νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 30-19, 45-40, 62-58, 78-85

λιετκαμπελις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα