Παράγοντας Φενέρμπαχτσε για Αταμάν: «Στην Ελλάδα έχει βεγγαλικά και πυρσούς, δεν πρέπει να συμπεριφέρεται όπως εδώ»

Newsroom
Ο Εργκίν Αταμάν

bet365

Ευθεία επίθεση προς τον Εργκίν Αταμάν εξαπέλυσε ο Σερτάτς Κομσούογλου, παράγοντας της Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως η συμπεριφορά που είχε στη σειρά των ημιτελικών δε θα μπορούσε να γίνει ανεκτή στην Ελλάδα.

Η ημιτελική σειρά της Εφές με τη Φενέρμπαχτσε είχε αρκετό... παρασκήνιο και ένταση. Ο Αταμάν δεν άντεχε άλλο να τον κοροϊδεύουν, όπως δήλωσε, μετά την πρόκριση της ομάδας του στους τελικούς, ενώ υπήρξαν και εστίες μικροέντασης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Σερτάτς Κομσούογλου, παράγοντας της Φενέρμπαχτσε, έσπευσε να απαντήσει στον Αταμάν, βάζοντας στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό και το γενικότερο κλίμα στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Κομσούογλου για Αταμάν

«Δεν γίνεται να χειρονομεί με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν πρέπει να κάνει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα, εκεί έχει βεγγαλικά και πυρσούς. Έκανε τον έκπληκτο με αυτά που γίνονταν. Οι κατάρες και οι βρισιές των ανθρώπων του που βρίσκονταν εδώ, δεν ήταν αρκετές για να τον σώσουν. Θα πω και κάτι τελευταίο.

Αφιερώνει τέσσερις παραγράφους στη Φενέρμπαχτσε σε κάθε συνέντευξή του, ακόμη κι όταν κερδίζει τη EuroLeague. Τώρα όμως φεύγει. Θα του δώσω μία συμβουλή, να καθίσει και να κάνει την αυτοκριτική του διότι πλέον αυτή η συμπεριφορά δεν θα του δίνει μπόνους. Η Ελλάδα δεν είναι σαν την Τουρκία, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφερόταν εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα