Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε 74-85: Ο τρομερός Χέιζ-Ντέιβις «υπέγραψε» το «break»

Χέις Ντέιβις

bet365

Με τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις να πραγματοποιεί εξαιρετικό ματς, η Φενέρμπαχτσε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Εφές (85-74) στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Τουρκίας και πήρε... προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

«Αφεντικό» στον... μακρύ, ακόμα, δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας έγινε η Φενέρμπαχτσε μετά το Game 1 στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε με το «καλημέρα» το «break» της έδρας απέναντι στην Αναντολού Εφές και απέκτησε το πάνω στην πορεία για τον τίτλο.

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις ήταν ασταμάτητος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ο κύριος λόγος προκειμένου να φτάσει ο δείκτης του σκορ και στο +20 (51-71) στην 3η περίοδο.

Συγκεκριμένα τελείωσε το ματς έχοντας 28 πόντους με 4/8 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 8/9 βολές, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ο Νταϊσόν Πιερ πρόσθεσε άλλους 16 πόντους με 6/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 1/2 βολές, ενώ ακολούθησαν οι Μπιμπέροβιτς (10π.) και Καλάθης, με τον Έλληνα γκαρντ να «αγγίζει» το double double με 8 πόντους και 11 ασίστ.

Για λογαριασμό της Αναντολού Εφές που βρέθηκε να παίζει ήδη με την πλάτη στον τοίχο καθώς απώλεσε το αβαντάζ της έδρας, ο Οσμανί ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, ενώ οι Λάρκιν και Οτούρου σημείωσαν από 16 πόντους ο καθένας.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 36-51, 51-71, 74-85.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα