Πονίτκα για Ράντονιτς: «Μου αρέσει να παίζω για εκείνον, έχει κάνει πρόοδο από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Ράντονιτς_Πονίτκα

bet365

Ο Ματέους Πονίτκα θα βρεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς και συνέντευξη που παραχώρησε έσπευσε να του βγάλει το καπέλο.

Αν μη τι άλλο γνωρίζονται πολύ καλά από τη συνύπαρξή τους στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2022-23. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήταν τα επιθυμητά, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο Ματέους Πονίτκα και αντίστοιχα ο Πολωνός γκαρντ γνωρίζει τι θα του ζητήσει ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Αμφότεροι θα συνεργαστούν ξανά στην Μπαχτσεσεχίρ στην Τουρκία, με τον Ματέους Πονίτκα να μιλάει στην «Blic» για τη κοινή τους συνύπαρξη: «Τον γνωρίζω πολύ καλά ως προπονητή από τότε που ήμασταν μαζί στον Παναθηναϊκό. Οπότε δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω. Ο κόουτς έχει κάνει μεγάλη πρόοδο από τη σεζόν στον Παναθηναϊκό έως και τώρα. .Βλέπω ότι νιώθει περισσότερο τα πράγματα από πριν, τον χαίρομαι πολύ και τον συγχαίρω» είπε ο Πολωνός και συνέχισε:

«Πρέπει να δούλεψε σκληρά τα τελευταία δύο, τρία χρόνια. Μου αρέσει να παίζω για αυτόν. Στο τέλος της ημέρας σε αφήνει να πάρεις τις δικές σου αποφάσεις, έχεις ελευθερία και είσαι σε ένα σύστημα όπου μπορείς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Έχουμε σύνδεση από τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη η πρόοδος από την πλευρά του, είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ από την αρχή».

Όσο για τη συνύπαρξή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν; «Σέβομαι πολύ την καριέρα του, τι έχει κάνει, πώς ξέρει και πώς νιώθει το μπάσκετ. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα να είμαι εκεί και να δω πώς λειτουργεί . Από τη δική μου οπτική γωνία, ως παίκτης δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έκανα, το οποίο είναι προφανές, πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα και να είμαι καλύτερος. Στο τέλος της ημέρας ήταν υπέροχο να βλέπω πώς είναι να παίζεις στην Παρτιζάν και μπροστά σε τέτοιους οπαδούς».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα