Ιλκάν Καραμάν: Το μήνυμα της Φενέρμπαχτσε για τον θάνατό του

Ιλκάν Καραμάν: Το μήνυμα της Φενέρμπαχτσε για τον θάνατό του

Newsroom
Ιλκάν Καραμάν

bet365

Ο Ιλκάν Καραμάν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών, με τη Φενέρμπαχτσε να εκφράζει τα συλλυπητήρια για τον πρώην παίκτη της.

Η τραγική είδηση του θανάτου του Ιλκάν Καραμάν έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο Τούρκος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών, καθώς χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, την ώρα που βρισκόταν πεζός.

Έχοντας θητεύσει μεταξύ άλλων στη Φενέρμπαχτσε για μία διετία, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έσπευσε να στείλει τα συλληπητήριά της με ανάρτηση στο twitter.

«Με βαθιά θλίψη μάθαμε ότι ο Ιλκάν Καραμάν, που έπαιξε για εμάς από το 2012 έως το 2014, έφυγε από τη ζωή. Είθε ο Θεός να τον ελεήσει. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την υπομονή μας στην οικογένεια, τους οικείους του και την μπασκετική κοινότητα» ήταν η ανάρτηση της Φενέρμπαχτσε για τον αδικοχαμένο Τούρκο μπασκετμπολίστα.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα