Τούρκογλου: Ξανά πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ

Τούρκογλου: Ξανά πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ

Newsroom
Τούρκογλου: Ξανά πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ

bet365

Ο Χινταγέτ Τούρκογλου επανεξελέγη πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ.

Έτοιμος για την 3η θητεία του στον προεδρικό θώκο της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ είναι ο Χέντο Τούρκογλου. Μετά τις προκαθορισμένες εκλογές, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας επανεξελέγη πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ.

Συγκεκριμένα έλαβε 133 από τις 165 ψήφους αφήνοντας δεύτερo τον Εφέ Αϊντάν ο οποίος συγκέντρωσε 29 ψήφους, ενώ τρεις κρίθηκαν άκυρες. Αυτή θα είναι η 3η θητεία του Τούρκογλου, ο οποίος βρίσκεται στην προεδρία της ομοσπονδίας από το 2016.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την κοινότητά μας. Μακάρι να ήμασταν πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία ως κοινότητα του μπάσκετ. Πάντα ήμασταν ειλικρινείς διαφανείς. Κάναμε σίγουρα λάθη, αλλά ήμασταν ειλικρινείς με όλους και γι' αυτό η κοινότητά μας επέλεξε ξανά εμένα και την ομάδα μου» ήταν τα λόγια του «Χέντο» μετά την επανεκλογή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα