Πέσιτς: «Ο Γιόκιτς θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο, δεν υπάρχουν ακόμα σκέψεις για νατουραλιζέ στη Σερβία»

Πέσιτς: «Ο Γιόκιτς θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο, δεν υπάρχουν ακόμα σκέψεις για νατουραλιζέ στη Σερβία»

Ο Γιόκιτς θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για τη διαθεσιμότητα του Νίκολα Γιόκιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ στάθηκε και στο ενδεχόμενο ενίσχυσης της Σερβίας με νατουραλιζέ παίκτη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, τις απουσίες της ομάδας του και μεταξύ άλλων στάθηκε στους Γιόκιτς και Μπογκντάνοβιτς, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για «ξένο» παίκτη στην εθνική Σερβίας.

Με αφορμή τις τελευταίες «μεταγραφές» που έχουν σε μεγάλα εθνικά συγκροτήματα, όπως του Λορέντζο Μπράουν στην Ισπανία και πρόσφατα του Τόμας Γουόκαπ στην Ελλάδα, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν ακόμα σκέψεις στην Σερβία για κάτι ανάλογο: «Αυτή τη στιγμή αυτό δεν θα συμβεί» είπε αρχικά στο «SportKlub» ενώ αστειευόμενος, συνέχισε: «Αν για παράδειγμα καλέσω τον Κέβιν Πάντερ, τότε θα πρέπει να καλέσω και κάποιον από τον Ερυθρό Αστέρα για να μην υπάρξει σύγκρουση».

Και κατέληξε: «Δεν θα υπάρξει τέτοια ενίσχυση στην εθνική ομάδα αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να μην χρειαστούμε ξένους, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα».

Όσο για τη διαθεσιμότητα του Νίκολα Γιόκιτς; «Θα δούμε πόσο μακριά θα φτάσει στα play-offs του ΝΒΑ. Ο Νίκολα είναι χαρούμενος στην εθνική ομάδα, θέλει να παίξει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο» ενώ μίλησε και για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβις: «Τον περιμένουμε που αναρρώνει ύστερα από μια δύσκολη σεζόν».

Ο Πέσιτς στάθηκε και στα προβλήματα της ομάδας του: «Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς υπέστη έναν τραυματισμό αλλά ελπίζει να μπορέσει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς σίγουρα δεν θα είναι μέλος της ομάδας και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε καν το πόσο σημαντικός είναι για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα