ΛεΜπρον, Πρινς, Αντετοκούνμπο, τρία μπλοκ, μια θέση στην ιστορία! (poll & vids)

ΛεΜπρον, Πρινς, Αντετοκούνμπο, τρία μπλοκ, μια θέση στην ιστορία! (poll & vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια τάπα πέρα από κάθε φαντασία και έβαλε το όνομα του στον ανταγωνισμό για την καλύτερη της ιστορίας.

Μια τάπα, ο απόλυτος θαυμασμός, μια νέα συζήτηση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταφέρνει να πρωταγωνιστεί, με κάθε τι που κάνει. Στο Game 4 της σειράς με τους Σανς και στην νίκη των Μπακς με 109-103, μπορει να μην έβαλε μια 40άρα ακόμα, αλλά έκανε μια επική τάπα.

Ο Μπούκερ με τον Έιτον αποφάσισαν να παίξουν πικ εν ρολ, με τον Γιάννη να καταλαβαίνει στο αέρα τι πρόκειται να συμβεί, να γυρνάει το κορμί του και να κόβει τον Έιτον ψηλά.

Η τάπα αυτή είναι από αυτές που μένουν στην ιστορία και ειδικά αν οι Μπακς κατακτήσουν τον τίτλο, θα πάρει άλλη διάσταση. Ο θαυμασμός από όλους είναι καθολικός, ενώ ο Κόνατον παραδέχτηκε ότι για εκείνον είναι η καλύτερη όλων των εποχών.

Για να είναι η καλύτερη όλων των εποχών πρέπει να κοντραριστεί με εκείνη του ΛεΜπρον απέναντι στον Ιγκουοντάλα, η οποία ήταν καθοριστική.

Ήταν το 7ο ματς της σειράς μεταξύ των Ουόριορς και των Καβαλίερς, όταν ο «Βασιλιάς» αποφάσισε να δώσει το δικό του... χρώμα και να υπογράψει έναν μεγάλο τίτλο.

Με το σκορ στο 89-89 και με λιγότερα από δύο λεπτά να απομένουν για το τέλος του αγώνα, ο Στεφ Κάρι έδωσε την ασίστ στον Ιγκουοντάλα, ο οποίος έφυγε στον αιφνιδιασμό, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον ΛεΜπρόν και την θέληση του για διάκριση.

Ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ «πέταξε» σχεδόν από πάνω του και του έκανε με μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα κρατώντας τους Ουόριορς στο «μηδέν» για περισσότερα από 4 λεπτά. Η συνέχεια είχε ένα μεγάλο τρίποντο του Ίρβινγκ στα 52'' και οι Καβαλίερς κατάφεραν να «κλειδώσουν» τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους με 93-89.

Ο... παθόντας Ιγκουοντάλα ανέβασε ένα tweet για τον Γιάννη, συγκρίνοντας τον με τον ΛεΜπρόν. «Αυτό το μπλοκ του Γιάννη είναι... ΛεΜπρονικό», έγραψε ο forward των Μαϊάμι Χιτ.

Σίγουρα, αυτή η τάπα έχει «κλέψει» τις καρδιές όλων των φίλβν του μπάσκετ, αλλά αν πάμε ακόμα λίγο πιο πίσω θα βρούμε ακόμα μια, η οποία είχε ξεχωρίσει πρώτη.

Αυτή δεν είναι άλλη, από του Πρινς πάνω στον Ρέτζι Μίλερ. Ήταν Μάιος του 2004 με τους Πίστονς να είναι στο 69-67 στο Game 2 των Τελικών της Ανατολής, κόντρα στους Πέισερς. Ο Τάισον Πρινς κυνήγησε τον Ρέτζι Μίλερ και κατάφερε να γράψει ιστορία με μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα.

Το Ντιτρόιτ τελικά κέρδισε το παιχνίδι με 72 - 67 και την σειρά και τελικά και το πρωτάθλημα.

Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, κυρίως μεταξύ ΛεΜπρον και Αντετοκούνμπο, αλλά ποια είναι η καλύτερα τάπα στην ιστορία;

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα